Hirdetés

halaszle.lap.hu / Halászcsárdák, Éttermek

Halászcsárdák, Éttermek

Tiaszaalpár

Együttesen szeretnénk kínálni ételt, italt, barátságot - mindazt, ami jó...

halaszcsarda-balf.hu

Híres vendégek kedvelt Halászcsárdája Budapest mellett. Zamatos, sűrű vegyes, ponty és harcsahalászlé. Továbbá magyaros ízek, frissensültek! Kirándulóknak szálláslehetőség mediterrán Panziónkban.

fehertoihalaszcsarda.hu

Az egyik legfinomabb dunai ponty, vegyes és harcsa halászlé és halpörköltek az országban, valamint egyéb halételek, sertéshúsból és pulykahúsból készült frissensültek.

Laroba Hotel***, Alsóörs

Finom ételek, családbarát parkosított környezetben - Izsáki Horgász- és Pihenőpark

sotarto-halaszcsarda.hu

A pákozdi Szúnyogszigeti Halászcsárda honlapja

"Halászlében verhetetlen"

Étterem a Szigetköz szívében, Dunaszigeten

Étterem és hotel Tokaj város szívében, a Tokaj-hegyaljai borvidéken, mely tradicionális magyar ételekkel várja a vendégeket, legyen az ebéd vagy vacsora.

Eredeti magyar ízek a Városliget szívében!

Paksi halászcsárda

Halászcsárda Szedres - halászlé,harcsapaprikás, rántott ponty és harcsa

Halételek mellett magyaros ízvilággal várjuk kedves vendégeinket.

Tradicionális családbarát étterem élőzenével,menüvel,magyaros és nemzetközi konyhával

Motelnet.T és Halász Csárda A Motelnett Szálloda Mosonmagyaróváron, osztrák (Bécs 75 km) és a szlovák határtól 12 km-re (Pozsony 30 km), az M1 autópályától 800 méterre, a várost jelző táblánál található meg, a Halász Csárda Vendéglővel együtt.. A szálloda 70 fő elszállásolására képes. Szívesen fogadunk teljes csoportokat is! Hívjon, keressen bennünket és legyen Ön is a vendégünk!

Kellemes, kulturált, gyermekbarát környezetben a magyar és a nemzetközi konyha specialitásait kínáljuk. Hal-, Vad-, és vegetáriánus ételek széles választéka is megtalálható.Hétfőtől Vasárnapig, minden nap friss menüvel várjuk kedves vendégeinket! Felújított éttermünkhöz hatalmas terasz, gyönyörű kerti tóval, valamint patakkal körülölelt 1 ha-os udvar tartozik.

Meghatározás:

Az oldal a halászlével kapcsolatos linkek gyűjteménye, beleértve a halászlé készítéséhez szükséges alapanyagok, eszközök; különféle tájegységek halészlé receptjei, halászlé vendéglői, halászlé fesztiválok, cikkek, könyvek linkjei

Az oldal a halászlével kapcsolatos linkek gyűjteménye, beleértve a halászlé készítéséhez szükséges alapanyagok, eszközök; különféle tájegységek halészlé receptjei, halászlé vendéglői, halászlé fesztiválok, cikkek, könyvek linkjei

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Halászcsárdák, Éttermek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés